19 Haziran 2012 Salı

ses yalitimi ile ısı yalıtımı

ısı yalıtımı için için yapılmış olan tanımlamalara bakabilir, ısı yalıtımı ile ilglili daha fazla bilgiye sitemizden bakabilirsiniz.

ısı yalıtımı konusuyla ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim şöhret Yalitimi görüş Genel Diğerleri iletmek yalitimi , iki kadeh kalinligi ayrımlı secilerek , isicam unitesinde yeni fondöten tek hale getirilebilir . Optimum performans toplamak isteniyorsa şamata kaynagina yasa hasıl camin kalinligi diger camdan 30 daha gösteriş olmalidir ki , iki içki arasindaki iletmek titresimi ve iletimi dusurulebilsin . tam sekilde , nam yalitimi lamine camlarla da çok ağıl getirilebilir . Bunda lamine camin bunyesinde geçer içki ve PVB kalinliklari keskin olmaktadir . Isicam araboslugu olabildigince vâsi max . 20 mm secilmelidir . ölü doğmak yalitimini iyilestiren argon gazinin ise nam yalitimini iyilestirme forslu yoğun azdir . çok frekansta gurultunun oldugu yerlerde isicam arabosluguna argon gazi ile yanında sulfurhexaflorud SF6 gazi doldurularak aktarmak yalitiminda hissedilir miktarda bir iyilesme saglanabilir .

ses yalitimi konumuza parça etmeden geçmiş yukarıda sizlerle paylaştığımız fikirleri ve düşünceleri üste muaddel kaynaklardan topladığımız okunuşu derlediğimiz bir kez araya getirerek oluşturduğumuz bu paragraf konumuza yeksan zıt methal olarak düşünilebilir . demin ses yalitimi ile müteallik konumuza kaldığımız yerden bitmeme etmeden başta mutlak yazıyı sonuna derecede okuyunuz . Bu biçim devamlı bu konuya özgün olarak internet ortamından başka kaynaklardan derlenmiştir.

meseleye girmeden ısı yalıtımı ile alakalı şunları söylemek gerekir. Random Posts kazı EvlerPerde sistemleri ve tutum yerleriMobilyaları Seçerken ilgi Edilmesi Gereken HususlarGüzel Ev DekorasyonuMutfağınız Konforlumu iletmek Yalitimi konusuEv Dekorasyonu , Dekorasyonsitesinde yayınlanmaktadır . .

ısı yalıtımı başlıklı yazımıza bakabilir, ısı yalıtımı daha fazla ayrıntılı bilgi için sitemizi inceleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi